Реклама в газеті Добрий господар

Періодичність виходу: 2 рази на місяць

Наклад: 300 тисяч примірників

Про газету

“Добрий господар” — всеукраїнська кольорова газета із форматом А4. Випускається обсягом 47 сторінок.
Перший номер газети вийшов у квітні 2001-го року. До сьогодні видається тільки українською мовою.
Редакція газети знаходиться у м. Львів, видавцем “Доброго господаря” є ТОВ «Видавничий Дім “Високий Замок”».

Читацька аудиторія

“Добрий господар” призначений для усіх, хто цікавиться питаннями ведення домашнього господарства. Читачі газети: пенсіонери, домогосподарки, жителі сільської місцевості, працівники, зайняті в сільськогосподарській галузі — фермери, підприємці, власники присадибних ділянок. Вікова група — 25-70 років.
За підрахунками видавництва аудиторія одного номеру газети становить 349 600 осіб.

Тематичні сторінки

Інформація в газеті розміщується відповідно до тематики. Головні рубрики: “Господар у саду”, “Добра господиня”, “Добрий рибалка”, “Добрий автомобіліст”, “Добра господиня”, “Господар у селі”, “Справжня жінка”, “Господар у домі”, “Домашня ферма”, “Дозвілля”, “Господар на дачі”, Добра сім'я”.

Розміщення реклами

Розмістити інформацію в газеті можна як на внутрішній, так і на першій чи останній сторінках. Мінімальне замовлення — 1 блок розміром 30 см².

Вартість реклами

1 блок 30 см² Внутрішня кольорова сторінка Внутрішня чорно-біла сторінка Остання кольорова сторінка Перша кольорова сторінка
На 1 сторінці 650 - 900 1450

Ціни вказані у гривнях
з урахуванням податків [ПДВ та податку на рекламу]

Умови розміщення

1. Наявність макету рекламного повідомлення. Можна надати власний, дотримуючись вимог щодо підготовки продуктів цього типу, або ж замовити його виконання у нас.
Розроблення рекламного повідомлення розраховується та оплачується додатково.

2. Письмове затвердження свого чи замовленого макету.

3. Передплата у розмірі 70% від вартості замовлення.

4. Виконання замовлення. Термін — 4 робочі дні з моменту підтвердження готовності макету та передплати.

5. Оплата другої частини вартості замовлення (30%).

Leosvit Marketing пропонує особливі умови оплати для своїх постійних клієнтів. Діє система лояльності. За умови 100% передплати клієнт отримує знижку 3% від вартості усього замовлення.

Звертайтеся!

Для отримання консультації, більш повної інформації про послугу та розрахунку остаточної ціни телефонуйте спеціалістам компанії “Leosvit Marketing”, або залишайте запит на сайті, і наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом найближчого часу.

Як ми працюємо?

• Ви залишаєте нам запит на сайті, телефоном, е-милом...
  • Наш менеджер телефонує Вам, уточняє деталі запиту
  • Ми розраховуємо вартість, підписуємо угоду